Се што знаеме за Падот На Геншин 2. 1-Про Игри Водичи

х1 Се што знаеме за Влијанието На Геншин верзија 2.1 Ликовите Како Кокоми и Шогунот Рајден конечно се во центарот на вниманието. е-маил
е-маил: src=»https://progameguides.com/wp-content/uploads/2021/08/Genshin-Impact-2.1-key-art-featured-1-900×506.png» верзијата На Удар На Геншин 2.1 Специјална Програма за Преглед премиерно беше прикажана на 20 август 2021 година и ја откри претстојната содржина на играта која ќе влијае на следните чекори на Патниците во Иназума. Верзија 2.1 ќе го покрие последниот Чин од ВТОРОТО Поглавје и ќе ги врати ликовите од интерес, како Што Се Ла Сињора и Скарамуш. е-маил
Верзијата 2.1 На Геншин Ќе биде пуштена во живо на 1 септември 2021 година.< / п> < х3>Нови Острови< / х3>
<имг крц="https://progameguides.com/wp-content/uploads/2021/08/Genshin-Impact-new-island-900x478.jpg" Патниците ќе можат да пристапат до Островот Ватацуми , во кој се наоѓаат бунтовничката база и Храмот Сангономија. Сеираи Островот, со висока Електро концентрација и насилни бури, исто така, ќе бидат воведени. е-маил
<х3 > Нови Босови< / х3><имг крц="https://progameguides.com/wp-content/uploads/2021/08/La-Signora-boss-900x476.jpg" / > < ем > Сцреен виа михојо< / ем>
< п>Геншин Влијание верзија 2.1 ќе воведе <силна>два нови светски шефови: Гром Манифестација (Електро Океанид) и <силна>Хидро Ипостас, заедно со еден <силен>нов неделен шеф: еден и единствен <силна>Ла Госпоѓа.< / п><х3 > Нови Активности: Риболов< / х3>
<имг крц="https://progameguides.com/wp-content/uploads/2021/08/Genshin-Impact-fishing-900x488.jpg" /><ем>Екранот преку михојо>Патници ќе бидат во можност да<силна> риба < / силен > со новата игра ажурирање. Нема повеќе нуркање во длабочините за да се фати риба голи; сега можете да фрли линија и совршен вашиот риболов форма! е-маил
ќе има повеќе од три рибарски прачки за да се добие, и рибите што ќе ги фатите со прачка ќе бидат додадени во Вашиот Серенитеа Тенџере. А иднина < силен>2.1 игра, наречена Месечината Царството, исто така, ќе бидат посветени на риболов.< / п><х3 > Нови Настани< / х3>
<ул > < ли > <силен>Мунлајт Меримент: разни испитувања
<ли > <јак>Хјакунин Ики:< / стронг > боречки турнир <ли > <силен > Лунарно Царство: риболов
< / х3>Онлајн Концерт< / х3>
Михојо исто така го најави и претстојниот концерт за одбележување на едногодишната годишнина на Геншин Импакт. < имг крц="https://progameguides.com/wp-content/uploads/2021/08/Genshin-Impact-concert-900x506.jpg" / ><ем > Слика преку михојо< / ем>
Земете Ја нашата Која Карактеристика На Геншин Импакт Сте вие квиз, или добијте бесплатни награди во играта со откупување на Шифрите за Влијание на Геншин. Имаме детали и за следниот банер На Желби.< / силен>Копирование информации с сайта greednews.su разрешено только при использовании активной гипер ссылки на новость, спасибо за то что цените наши авторские права!

Поделиться ссылкой:

Оценить статью:

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пока оценок нет)
Загрузка...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *